Q-review 3/2015: Suomi toipuu

Uusimman suhdanne-ennusteemme mukaan Suomen talous olisi viimein kääntymässä kasvuun. Liialliset valtion menojen leikkaukset voivat kuitenkin nousta uhkaamaan talouden elpymistä. Ehdotetut rakenteelliset uudistukset, kuten työvoimakustannusten leikkaamista, tulisi viedä läpi, koska ne tukisivat elpymistä

Markkinat ympäri maailmaa ovat järkkyneet kesän ja alkusyksyn aikana. Markkinatilanteella on joitain yhtäläisyyksiä vuoden 2008 romahdukseen, mutta myös erot ovat merkittäviä. Kasvanut epävarmuus rahoitusmarkkinoiden voi kuitenkin olla merkki suuremmasta muutoksesta.

Lue raporttimme tästä.

This entry was posted in Ennusteet, Euroalue, Maailmantalous, Raaka-ainemarkkina, Rahoitusmarkkina, Suhdanne, Suomi, Talouskasvu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>