Q-review 3/2015: Suomi toipuu

//Q-review 3/2015: Suomi toipuu

Q-review 3/2015: Suomi toipuu

Uusimman suhdanne-ennusteemme mukaan Suomen talous olisi viimein kääntymässä kasvuun. Liialliset valtion menojen leikkaukset voivat kuitenkin nousta uhkaamaan talouden elpymistä. Ehdotetut rakenteelliset uudistukset, kuten työvoimakustannusten leikkaamista, tulisi viedä läpi, koska ne tukisivat elpymistä

Markkinat ympäri maailmaa ovat järkkyneet kesän ja alkusyksyn aikana. Markkinatilanteella on joitain yhtäläisyyksiä vuoden 2008 romahdukseen, mutta myös erot ovat merkittäviä. Kasvanut epävarmuus rahoitusmarkkinoiden voi kuitenkin olla merkki suuremmasta muutoksesta.

Lue raporttimme tästä.

By | 2017-10-10T07:49:00+00:00 syyskuu 29th, 2015|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 3/2015: Suomi toipuu

About the Author:

PhD (econ.) Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics and an Adjunct Professor of Economics at the University of Helsinki. He is specialized in economic growth, economic crises, business cycles, monetary unions and central banks.