Taantumavaroitus Yhdysvaltoihin

//Taantumavaroitus Yhdysvaltoihin

Taantumavaroitus Yhdysvaltoihin

Toimitusjohtajamme Tuomas Malinen listasi syitä, joiden vuoksi Yhdysvaltojen talous on ajautumassa taantumaan, 1.4. Huffington Postin blogissaan. Kirjoituksessa mainittujen syiden vuoksi laskimme Yhdysvaltojen Deprconin arvon lukuun 2 maaliskuun 27. päivä. Tämä tarkoittaa, että odotamme Yhdysvaltojen talouskasvun hidastuvan selvästi seuraavien kahden kvartaalin aikana. Kirjoitus on luettavissa täältä.

 

By | 2017-10-10T07:49:00+00:00 huhtikuu 18th, 2017|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Taantumavaroitus Yhdysvaltoihin

About the Author:

PhD (econ.) Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics and an Adjunct Professor of Economics at the University of Helsinki. He is specialized in economic growth, economic crises, business cycles, monetary unions and central banks.