Q-review 2/2017: Kohti globaalia taantumaa

//Q-review 2/2017: Kohti globaalia taantumaa

Q-review 2/2017: Kohti globaalia taantumaa

Olemme julkaisseet uuden suhdanne-ennusteemme. Listaamme siinä syitä, miksi maailmantalous on nopean kasvuvaiheen sijasta ajautumassa taantumaan. Keskitymme erityisesti Kiinan ja Yhdysvaltojen taloustilanteisiin, koska ne ovat ratkaisevassa asemassa kun tarkastellaan maailmantalouden lähitulevaisuuden kehitystä.

Keskuspankkien poikkeustoimet tekevät taantuman tarkan alkamisajankohdan arvioinnista poikkeuksellisen hankalaa. Globaalin markkinaromahduksen riski on myös kasvanut.

Tilaa koko raportti: sales@gnseconomics.com. Hinta: €85 + alv.

 

By | 2017-10-09T23:05:58+00:00 kesäkuu 8th, 2017|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 2/2017: Kohti globaalia taantumaa

About the Author:

Dr. Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics. He has a PhD in Economics from the University of Helsinki and he has also studied economics in the New York University. His research has been published in several renowned journals, including Economics Letters and Journal of International Money and Finance. Dr. Malinen is specialized in economic growth, economic crises, income inequality and the business cycle.