Q-review 2/2017: Kohti globaalia taantumaa

//Q-review 2/2017: Kohti globaalia taantumaa

Q-review 2/2017: Kohti globaalia taantumaa

Olemme julkaisseet uuden suhdanne-ennusteemme. Listaamme siinä syitä, miksi maailmantalous on nopean kasvuvaiheen sijasta ajautumassa taantumaan. Keskitymme erityisesti Kiinan ja Yhdysvaltojen taloustilanteisiin, koska ne ovat ratkaisevassa asemassa kun tarkastellaan maailmantalouden lähitulevaisuuden kehitystä.

Keskuspankkien poikkeustoimet tekevät taantuman tarkan alkamisajankohdan arvioinnista poikkeuksellisen hankalaa. Globaalin markkinaromahduksen riski on myös kasvanut.

Tilaa koko raportti: sales@gnseconomics.com. Hinta: €85 + alv.

 

By | 2017-10-09T23:05:58+00:00 kesäkuu 8th, 2017|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 2/2017: Kohti globaalia taantumaa

About the Author:

PhD (econ.) Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics and an Adjunct Professor of Economics at the University of Helsinki. He is specialized in economic growth, economic crises, business cycles, monetary unions and central banks.