Q-review 2/2018: Väistä ja suojaudu!

/, Varautuminen/Q-review 2/2018: Väistä ja suojaudu!

Q-review 2/2018: Väistä ja suojaudu!

Maailmantalous on vääjäämättömällä matkallaan kohti uutta talouskriisiä. Lisääntyneen osakemarkkinaheilahtelun ohella tämä on näkynyt kehittyvien maiden kasvaneina talousongelmina. Ongelmat jatkavat lisääntymistään elvytystoimien vähentyessä ja globaali lama voi alkaa jo ensi vuonna.

Tässä Q-reviewssä opastamme, miten kotitaloudet, sijoittajat ja yritykset voivat varautua ja hyötyä tulevasta talouskriisistä. Se sisältää myös uusimmat suhdanne-ennusteemme sekä päivitetyt kriisitodennäköisyydet.

 Osta koko raportti (112€ + ALV). Vuositilaus: 325 + ALV.

By | 2018-12-11T11:17:26+03:00 kesäkuu 18th, 2018|Suhdanne-ennuste, Varautuminen|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 2/2018: Väistä ja suojaudu!

About the Author:

PhD (econ.) Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics and an Adjunct Professor of Economics at the University of Helsinki. He is specialized in economic growth, economic crises, business cycles, monetary unions and central banks.