Trends and Topics -palvelu

Talouden tilasta saadaan jatkuvasti uutta tietoa. Markkinat reagoivat herkästi erilaisin yllätyksiin, joiden vaikutukset voivat nopeasti välittyä yrityksen toimintaan. Äkilliset politiikkamuutokset, kuten Kreikan valtionvelkojen uudelleenjärjestely, Brexit tai Donald Trumpin vaalivoitto, muuttavat yritysten toimintaympäristöä nopeasti ja usein yritykselle ennakoimattomilla tavoilla.  Jatkuva markkinaseuranta onkin  tärkeää taloudellisten ja poliittisten riskien hallinnalle.

Tiiviissä 2-3 sivun Trends and Topics -katsauksissa ennakoimme markkinoihin vaikuttavia trendejä ja tapahtumia. Selitämme raporteissa talouden lähitulevaisuuden tilaa kuvaavan deprconin arvojen muutoksien taustalla olevat syyt, sekä päivitämme kvartaaliraporttimme, Q-review,  skenaarioiden ja kriisien todennäköisyyksiä.

Trends and Topics -katsaukset toimitetaan, kun maailmantalouden keskeisten alueiden kehityksestä saadaan jotain uutta tietoa tai kun niiden taloudessa tai politiikassa tapahtuu jotain merkittävää. Katsaus toimitetaan aina kuitenkin vähintään kaksi kertaa kuukaudessa.

Tilaa Trends and Topics -katsaukset hintaan 195€ + ALV /kk. Vuositilaus: 1990€ + ALV. Tilaukset: sales@gnseconomics.com