Q-review 2/2015 julkaistu! Toipuuko Eurooppa?

//Q-review 2/2015 julkaistu! Toipuuko Eurooppa?

Q-review 2/2015 julkaistu! Toipuuko Eurooppa?

Uusin suhdanne-ennusteemme keskittyy euroalueen talouteen. Euroalue on kriittisessä vaiheessa. Kreikan ero voisi merkitä eurolle lopun alkua ja velkojen anteeksianto siirtymistä kohti tulonsiirtounionia.

Käymme erikoisraportissamme läpi euroalueen taloutta aineiston avulla ja  analysoimme Kreikan tilannetta. Kreikan kriisin ohella euroalueen toipumista haittaavat etenkin korkea työttömyys, teollisen pohjan rapautuminen ja Euroopan pankkisektorin erittäin huono tila.

Ennusteemme on ladattavissa tästä.

By | 2017-10-10T07:49:01+00:00 kesäkuu 17th, 2015|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 2/2015 julkaistu! Toipuuko Eurooppa?

About the Author:

PhD (econ.) Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics and an Adjunct Professor of Economics at the University of Helsinki. He is specialized in economic growth, economic crises, business cycles, monetary unions and central banks.