Siirry suoraan sisältöön

Tilausten ehdot

Toimitusehdot

Yksittäiset raportit

Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen saat latauslinkin, joka toimitetaan myös sähköpostiin. Yksittäisten tuotteiden osalla linkki on voimassa kuukauden ja se oikeuttaa kolmeen latauskertaan. Raportit on tarkoitettu ostajan henkilökohtaiseen käyttöön. Raportit ovat PDF-formaatissa.

Tilin luominen ei ole pakollista, mutta voit luoda uuden tilin tilauksen maksun yhteydessä. Tilitietoihin tallennetaan sähköposti, maa ja ostetut tuotteet, mutta ei maksutietoja, kuten luottokortin numeroa, jne. Maksut hoitavat ulkopuoliset tarjoajat, Stripe ja PayPal, omien ehtojensa mukaisesti.

Vuositilaukset

Q-Review palvelu tilataan vuodeksi kerrallaan. Tilaukseen sisältyy 4 kvartaaliraporttia.

Deprcon -suhdannepalvelu tilataan vuodeksi kerrallaan. Tilaukseen sisältyy 12 kuukausittaista katsausta.

Tilin luominen on pakollista vuositilauksissa. Voit luoda uuden tilin tilauksen maksun yhteydessä. Tilitietoihin tallennetaan sähköposti, maa ja ostetut tuotteet, mutta ei maksutietoja, kuten luottokortin numeroa, jne. Maksut hoitavat ulkopuoliset tarjoajat, Stripe ja PayPal, omien ehtojensa mukaisesti.

Raportit ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön ja voi ladata ne PDF-formaatissa oman tilin lataukset kohdasta, vuositilauksen ollessa aktiviinen. Vuositilaus uudistuu automaattisesti vuosittain, ellei sitä peruuteta. Tilaus voidaan peruuttaa oman tilin kautta tilauskauden aikana tai ottamalla yhteyttä: [email protected]

Terms and Conditions