Q-review 1/2019: Miksi globaali talouskasvun malli on hajonnut

/, Suhdanne-ennuste, Zombies/Q-review 1/2019: Miksi globaali talouskasvun malli on hajonnut

Q-review 1/2019: Miksi globaali talouskasvun malli on hajonnut

Maailmantalous yskähti vakavasti viime vuoden lopulla. Kompurointi kertoi nykyisen noususuhdanteen kestämättömyydestä ja oli myös merkki tulevasta. Kuten olemme useasti todenneet maailmantalouden jatkuva elvyttäminen on tehnyt siitä hauraan. Yskähtely johtui yrityksistä poistaa elvytystoimet.

Tässä raportissa käymme läpi vaikutusmekanismit, joiden takia maailmantaloudesta on tullut niin hauras, ja miksi globaalia talouskriisiä ei käytännössä pystytä enää välttämään. Ennustamme Suomen talouden kasvavan tänä vuonna vain 0,6 prosenttia, euroalueen 0,5 prosenttia ja Yhdysvaltojen 1,7 prosenttia. Jyrkkä käänne huonompaan seuraisi ensi vuonna.

Osta koko raportti (€112 + ALV).

Raporttiemme, Q-review, vuositilaus: €325 + ALV. Ks. kaupan ehdot. Buy Now

By | 2019-03-05T10:08:31+00:00 maaliskuu 5th, 2019|Keskuspankit, Suhdanne-ennuste, Zombies|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 1/2019: Miksi globaali talouskasvun malli on hajonnut

About the Author:

PhD (econ.) Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics and an Adjunct Professor of Economics at the University of Helsinki. He is specialized in economic growth, economic crises, business cycles, monetary unions and central banks.