Siirry suoraan sisältöön

Q-Review

Q-review raportissa luomme ennusteet Suomen, euroalueen ja Yhdysvaltojen BKT:n kasvulle seuraaville 6-8 kvartaalille. Raporteissamme keskitymme erityisesti talouskehitystä sekä markkinoita uhkaavien riskien kartoittamiseen.

Jokainen raportti sisältää arviomme finanssikriisin todennäköisyydestä seuraaville 12 kuukaudelle. Sen lisäksi arvioimme maailmantalouden sekä markkinoiden kannalta keskeisten poliittisten ja taloudellisten riskien, kuten osakemarkkinaromahduksen, todennäköisyyksiä keskittyen aina riskeihin, jotka ovat markkinoiden kannalta keskeisessä asemassa.

Raporttiin kuuluu myös vuorottelevia osioita. Niissä käymme läpi eri maiden ja maanosien seuraavien kolmen vuoden taloudellisen kasvun näkymiä, markkinatrendejä sekä erilaisia tulevaan suhdannekehitykseen vaikuttavia tekijöitä.

Tilaa Q-Review -raporttimme vuodeksi (4 numeroa) kaupastamme. Hinnat alv 0%GNS Kauppa
Maksa laskulla: [email protected]

Q-Review 3/2022: Sota ja Rauha

Tämän vuoden ensimmäisessä maailmantalouden analyysissä ja ennusteessa keskitymme luonnollisesti Ukrainan ja Venäjän sodan talousvaikutuksiin.

Käymme raportissa läpi sodan tähän asti havaittuja talousvaikutuksia, luomme kolme skenaariota (hyvä, konsensus ja huono) sodan taloudellisille lopputulemille ja esitämme niille talouskasvun ennusteet vuoteen 2025 asti.

12 sivua.

Hinnat alv 0 %.

Q-Review 6/2022: Talouskriisien ennustaminen

Tässä raportissa käymme läpi menetelmän, minkä avulla olemme menestyksekkäästi ennustaneet talouden ja markkinoiden käännepisteitä 10 vuoden ajan.

Talousennustaminen ei ole jotain, mikä on varattu vain “harvoille ja valituille”, vaan menetyksekäs talouden ennustaminen on mahdollista kaikille taloudesta kiinnostuneille. Ennusta, ennakoi ja menesty! -verkkokurssi porautuu aiheeseen syvemmin.

Erikoisraportti sisältää luonnollisesti myös ennusteemme, jotka ovat poikkeuksellisen synkkiä.

16 sivua. Lisätietoja.

Hinnat alv 0%

Q-Review 12/2021: Kohti globaalia dystopiaa?

Erikoisraportti “Suuresta Nollauksesta” (the Great Reset).

Tässä erikoisraportissa tarkastelemme Suuren nollauksen synnyttämiä kehityskulkuja. Keskitymme
kolmeen mahdolliseen skenaarioon, alkaen positiivisesta kehityksestä ja päätyen negatiiviseen.

15 sivua.

Hinnat alv 0%.

Q-Review 9/2021: Paholaisen asianajaja

Mihin maailmantalous on matkalla? Mitkä tekijät uhkaavat maailmantalouden kasvua ja rahoitusmarkkinoita? Kuinka lähellä talouskriisi voi olla? Mistä se voi käynnistyä?

Tässä raportissa pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin “Paholaisen asianajan” tavoin.

16 sivua.

Hinnat alv 0%.

Q-Review 6/2021: Valuuttasodat

Maailman rahajärjestelmä on kohtaamassa yhden historiansa suurimmista mullistuksista.

Tässä erikoisraportissa analysoimme eri skenaarioita, joihin rahajärjestelmä todennäköisesti ajautuu.

16 sivua. Lisätietoja.

Hinnat alv 0%

Q-Review 12/2020: Kuinka eteenpäin koronakriisistä

Koronaviruspandemia aiheuttaa todennäköisesti suuria muutoksia talouksiin ja yhteiskuntiimme. Tässä erikoisraportissa tarkastelemme näitä muutoksia laatimalla kolme skenaariota. Niistä yksikään ei tarjoa ”helppoa ulospääsyä”.

Tämänhetkisiä talousennusteita rasittaa huomattava epävarmuus.

16 sivua. Lisätietoja.

Hinnat alv 0%

Q-Review 9/2020: Syvään tuntemattomaan

Euroopan haurasta pankkijärjestelmää ja Yhdysvaltain korkeasti velkavivutettuja rahoitusmarkkinoita uhkaa katastrofaalinen romahdus.

Tässä raportissa analysoimme skenaariot, joihin globaali talouskriisi todennäköisesti seuraavaksi ajautuu. Kutsumme skenaarioita: Romahdukseksi, Resetoinniksi ja Suureksi inlfaatioksi.

16 sivua. Lisätietoja.

Hinnat alv 0%

Q-Review 6/2020: Karhun pesässä

Olemme todennäköisesti kaikkien aikojen suurimman talousromahdukseen alkuvaiheissa.

Tässä raportissa esitämme tapoja, joilla sijoittajat, kotitaloudet ja yritykset voivat suojata rahoitusomaisuuttaan ja toimintojaan alkaneelta talousromahdukselta.

19 sivua. Lisätietoja.

Hinnat alv 0%

Q-Review 4/2019: Syvyyteen

Kartoitamme tulevan talouskriisin vaiheita, skenaarioita ja kehityskulkuja. Ennustamme seuraavien kahden vuoden talouskehitystä.

15 sivua. Katso raportin tarkempi esittely.

Hinnat alv 0%