Talouden tilasta saadaan jatkuvasti uutta tietoa. Markkinat reagoivat herkästi erilaisin yllätyksiin, joiden vaikutukset voivat nopeasti välittyä yrityksen toimintaan.

Äkilliset politiikkamuutokset, kuten Kreikan valtionvelkojen uudelleenjärjestely, Brexit tai Donald Trumpin vaalivoitto, muuttavat yritysten toimintaympäristöä nopeasti ja usein yritykselle ennakoimattomilla tavoilla.  Jatkuva markkinaseuranta onkin tärkeää taloudellisten ja poliittisten riskien hallinnalle.

Deprcon kuukausikatsaus sisältää tiiviin katsauksen maailmantalouteen, kasvuennusteet seuraaville neljälle kvartaalille sekä Deprcon indeksin päivityksen. Katsaukset toimitetaan suoraan sähköpostiisi. Depron kuukausikatsaukset ovat tilattavissa 29€ (+ALV) kuukausihintaan. Tilaa osoitteesta: sales@gnseconomics.com!

Voit myös sisällyttää katsauksiin reaaliaikaisen varoituspalvelun, jossa varoitamme markkinoita uhkaavista, äkillisistä taloudellisista tai poliittisista riskeistä. Markkinavaroitukset lähetetään aina kun maailmantalouden keskeisten alueiden kehityksestä saadaan jotain uutta tietoa tai kun niiden taloudessa tai politiikassa tapahtuu jotain merkittävää. Katso esimerkkikatsauksia Julkaisut -sivuiltamme. Palvelu on tilattavissa osoitteesta: sales@gnseconomics.com 10€ kuukausihintaan.