Q-review 3/2017: Maailmantalous kuilun partaalla

/, Kiina, Suhdanne-ennuste/Q-review 3/2017: Maailmantalous kuilun partaalla

Q-review 3/2017: Maailmantalous kuilun partaalla

Olemme julkaisseet uuden suhdanne-ennusteemme. Jatkamme siinä maailmantalouden tilan kartoittamista, ja paljastamme sen huolestuttavan tilan. Raportissa kerromme, miksi nykyinen kasvupyrähdys on kestämättömällä pohjalla ja miksi lähestymme suurta maailmantalouden käännekohtaa, globaalia lamaa.

Lataa raportti ilmaiseksi tästä.

By | 2017-10-09T23:02:57+00:00 syyskuu 18th, 2017|Keskuspankit, Kiina, Suhdanne-ennuste|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 3/2017: Maailmantalous kuilun partaalla

About the Author:

PhD (econ.) Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics and an Adjunct Professor of Economics at the University of Helsinki. He is specialized in economic growth, economic crises, business cycles, monetary unions and central banks.