Q-review 3/2017: Maailmantalous kuilun partaalla

/, Kiina, Suhdanne-ennuste/Q-review 3/2017: Maailmantalous kuilun partaalla

Q-review 3/2017: Maailmantalous kuilun partaalla

Olemme julkaisseet uuden suhdanne-ennusteemme. Jatkamme siinä maailmantalouden tilan kartoittamista, ja paljastamme sen huolestuttavan tilan. Raportissa kerromme, miksi nykyinen kasvupyrähdys on kestämättömällä pohjalla ja miksi lähestymme suurta maailmantalouden käännekohtaa, globaalia lamaa.

Lataa raportti ilmaiseksi tästä.

By | 2017-10-09T23:02:57+00:00 syyskuu 18th, 2017|Keskuspankit, Kiina, Suhdanne-ennuste|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 3/2017: Maailmantalous kuilun partaalla

About the Author:

Dr. Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics. He has a PhD in Economics from the University of Helsinki and he has also studied economics in the New York University. His research has been published in several renowned journals, including Economics Letters and Journal of International Money and Finance. Dr. Malinen is specialized in economic growth, economic crises, income inequality and the business cycle.