Q-review 4/2017: Kohti täydellistä myrskyä

/, Kiina, Osakkeet, Suhdanne-ennuste/Q-review 4/2017: Kohti täydellistä myrskyä

Q-review 4/2017: Kohti täydellistä myrskyä

Maailmantalouden kasvu näyttää jatkuvan nopeana lähitulevaisuudessa. Samalla kuitenkin sen äkkinäisen pysähdyksen ja talousromahduksen riski kasvaa koko ajan. Teemme uusimmassa suhdanne-ennusteessamme katsauksen lähestyvään talouskriisiin: miksi se on tulossa, minkälainen se on ja miten se päättyy.

Kiinan ja keskuspankkien elvytystoimet ovat ruokkineet maailmantalouden epätasapainojen kasvua kuluneen yhdeksän vuoden aikana. Ne ovat lähestymässä pistettä, jossa rahoitusmarkkinoiden vakavaa korjausliikettä (romahdusta) on enää mahdotonta estää. Rahoitusmarkkinoiden romahtaminen tulee aloittamaan globaalien epätasapainojen korjautumisen ja uuden, entistä pahemman talouskriisin.

Lataa raportti täältä.

By | 2018-03-06T13:57:05+03:00 joulukuu 19th, 2017|Keskuspankit, Kiina, Osakkeet, Suhdanne-ennuste|Kommentit pois päältä artikkelissa Q-review 4/2017: Kohti täydellistä myrskyä

About the Author:

PhD (econ.) Tuomas Malinen is the CEO of GnS Economics and an Adjunct Professor of Economics at the University of Helsinki. He is specialized in economic growth, economic crises, business cycles, monetary unions and central banks.