Siirry suoraan sisältöön

Q-Review 1/2019: Miksi globaali talouskasvun malli on hajonnut

Maailmantalous yskähti vakavasti viime vuoden lopulla. Kompurointi kertoi nykyisen noususuhdanteen kestämättömyydestä ja oli myös merkki tulevasta. Kuten olemme useasti todenneet maailmantalouden jatkuva elvyttäminen on tehnyt siitä hauraan. Yskähtely johtui yrityksistä poistaa elvytystoimet.

Tässä raportissa käymme läpi vaikutusmekanismit, joiden takia maailmantaloudesta on tullut niin hauras, ja miksi globaalia talouskriisiä ei käytännössä pystytä enää välttämään. Ennustamme Suomen talouden kasvavan tänä vuonna vain 0,6 prosenttia, euroalueen 0,5 prosenttia ja Yhdysvaltojen 1,7 prosenttia. Jyrkkä käänne huonompaan seuraisi ensi vuonna.

Osta kokoraportti .

Tai tilaa Q-review -raporttiemme vuositilauskaupastamme